Sinan Akçıl'ın 'ihanet gecesi'nde neler yaşandı?

Şarkıcı Otilia'yla evlilik yolunda ilerleyen Sinan Akçıl kumral bir kadınla eğlence turuna çıktı. Ünlü müzisyen yasak aşkıyla kavgaya tutuşunca, ona kapıyı gösterdi.

Sinan Akçıl'ın 'ihanet gecesi'nde neler yaşandı?
Güneş Gazetesi'nden Ahmet Döğen'in haberine göre Romen şarkıcı Otilia ile aşk yaşayan Sinan Akçıl önceki gece çapkınlık turuna çıktı. Geceye ilk olarak Nişantaşı'nda bir gece kulübünde başlayan müzisyen daha sonra başka bir mekana geçerek eğlendi.

Mekanda sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Akçıl, ilerleyen saatlerde telefonla mekana kumral bir kadın çağırdı. Taksiyle gelen genç kadın Akçıl'ı ilk gittiği mekanda zannederek içeri girip beklemeye başladı.

Bir süre içeride bekleyen kumral kadın bir hışımla mekandan çıkarken telefonda Akçıl'a “Mesaj atıyorsun gel diye sonra başka mekana geçiyorsun. Bu ne biçim iş” diyerek sitem ettikten sonra popçunun olduğu gece kulübüne gitti. Akçıl'la kumral kadın bir süre konuştuktan sonra sert bir şekilde tartışmaya başladılar.

Yaşanan olay sonrası kadını masasından kovan ünlü müzisyen bir süre daha eğlenmeye devam etti.

Morali bozuk şekilde mekandan çıkan kadın bindiği taksi içinde flaşlar patlayınca eliyle yüzünü kapatarak gizlemeye çalıştı. Mekanda müzik bitene kadar kalan Akçıl dışarda gazetecilerin olduğunu öğrenince bir anda içerden çıkarak kendisini bekleyen VIP minibüse yöneldi.

Otilia'nın aldatıldığını görenler Akçıl'ın eski sevgilisi Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün Otilia'ya attığı “Kız aklını kullan. Benden abla tavsiyesi” mesajını hatırlayarak 'Doğru söylemiş' şeklinde yorum yaptı.