Sinem, Kenan için mi esmer oldu?

Kenan İmirzalıoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen Sinem Kobal’ın saçlarını kahverengine boyatması ‘Kenan esmer sever, bu yüzden boyattı’ şeklinde yorumlandı.

Sinem, Kenan için mi esmer oldu?
Kenan esmer sever

Vatan'dan Gülşen Yüksel'in bugünkü yazısı...
Daha dün Sinem Kobal’ı yazdın, yine mi Sinem diyebilirsiniz. Haklısınız ama Sinem de bu aralar özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Arda Turan’dan ayrılıp İbrahim Çelikkol’la birlikte olmaya başladığında epey konuşulmuştu. O bitti, Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer’le yazıldı.

Bu söylentinin üzerinden 1 ay geçti, bu kez de Kenan İmirzalıoğlu ile magazin gündeminin zirvesine yerleşti. Hayranları dahil çevremdeki herkes Kenan’la Sinem’i birbirine yakıştırdı.

‘Sinem’in kendisine kol kanat gerecek, olgun bir erkeğe ihtiyacı vardı’ diyenler çoğunlukta. Hemen belirteyim Sinem 27, Kenan 40 yaşında.

İkilinin hayranlarının dikkat çektiği bir detay da Sinem’in saçlarını Kenan için koyu renge boyattığı. ‘Kenan esmer sever, Sinem saçlarını bu yüzden boyattı’ diyorlar.

Düşününce çok da mantıksız gelmiyor. Sinem’i bildim bileli Arda Turan’ın deyimiyle ‘sarı fırtına’. 13 yaşında rol aldığı ‘Dadı’ dizisinden bu yana saçları sarı. 1,5 ay önce radikal bir değişikliğe gitti, saçını kestane rengine boyattı. Eeee Kenan’ın da hayatına giren kadınların çoğu esmer olunca insan ister istemez ‘Acaba mı?’ diyor.

Sinem Kobal cephesi şimdilik bu aşk haberlerini yalanlıyor. Kenan İmirzalıoğlu’nda ise derin bir sessizlik hakim.‘İkisi de bekar niye yalanlıyorlar’ diyenler olabilir. Sinem, İbrahim Çelikkol ile ilişkisini de ilk zamanlar yalanlamıştı, ne zaman ki ona güvenmeye başladı, ancak ondan sonra el ele pozlarını görmeye başladık.

Kulağıma gelenlere göre Sinem Kenan’ı da tanıma aşamasındaymış, yani ortada henüz tam anlamıyla bir ilişki yok. Bu ikilinin tanışmasına da oyuncu Burçin Terzioğlu vesile olmuş. Kenan İmirzalıoğlu ile Burçin Terzioğlu ‘Ezel’ dizisinden bu yana çok iyi arkadaşlar.

‘Göz bebeğimizsin’

Bu arada Kenan İmirzalıoğlu’nun Sinem Kobal’ın eski sevgilisi Arda Turan’la da arasının iyi olduğunu belirteyim. 5 yıl önce NTV Spor’a Kenan İmirzalıoğlu konuk olduğunda Arda Turan telefonla yayına bağlanıp ünlü oyuncuya övgüler yağdırmıştı.

“Kenan abi desteğin düşüncelerin iyi niyetin için teşekkürler. Oyunculuğuna bayılıyorum. İnşallah her şey gönlünce olur” demişti. Kenan da Arda’ya “Biz de senin oyunculuğuna bayılıyoruz. Göz bebeğimizsin” diyerek karşılık vermişti.

İŞTE O DİYALOG (VİDEO)

Her ne kadar Arda, Sinem sayfasını kapattığını söylese de umarım bu haberler Kenan’la arkadaşlığına zarar vermez.