Sinem Kobal'a hayranlarından Kenan İmirzalıoğlu sitemi!

Sinem Kobal, son dönem paylaşımlarda kocası Kenan İmirzalıoğlu'nun fotoğraflarına yer vermeyince, takipçilerinden ilginç yorumlar aldı.

Sinem Kobal'a hayranlarından Kenan sitemi!
Sözcü'de yer alan habere göre Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, 14 Mayıs Cumartesi akşamı Cunda Adası’ndaki Ortunç Koyu’nda evlenmiş ve bu nikâhtan özel kareler magazin dergilerinde ve gazetelerinde kendisine yer bulmuştu. Çift, birinci yılına koşan evliliklerini gözlerden uzakta yürütürken, bir yandan da haklarında çıkan dedikodulara yanıt veriyor. İkilinin arasında, son olarak bebek yüzünden kriz yaşandığı ve ciddi tartışmalar yaptıkları yönünde haberler yapıldı. Her ne kadar bu konularda sessiz kalarak haberlerin üzerini örtmeye çalışsalar da ikili hakkında çıkan dedikodular dinecek gibi görünmüyor.

SOSYAL MEDYADA NEDEN PAYLAŞMIYOR?

Sinem Kobal’ı yakından takip eden hayranlarının, güzel oyuncunun yaptığı paylaşımların altına düştükleri yorumların ortak noktası, kocası Kenan İmirzalıoğlu’nun paylaştığı fotoğraflarda yer almayışı oldu. Evlendikten sonra Kenan’la paylaştığı tek fotoğrafı, Yenikapı mitinginde çekilmiş bir kare olan Sinem Kobal, bu paylaşım sonrasında kocası Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte çekilmiş bir karesini bile yayınlamadı.

Evlilik öncesinde bir ve düğününden de başka bir kare olmak üzere sadece iki fotoğraf paylaşan Kobal’ın, evlendikten kısa süre sonra Yenikapı mitinginde çekilmiş bir kareyi paylaşması takipçilerini heyecanlandırmıştı. Fakat Sinem Kobal, bu karelerin dışında Kenan’la ilgili tek bir paylaşımda bile bulunmadı. Kobal’ın yüzüğü taktıktan sonra neden kocasıyla birlikte çekilmiş fotoğraf paylaşmadığı ise belli değil. Hayranları Sinem Kobal’ın bu tavrı üzerine, “Yüzüğü taktı, Kenan’ı unuttu” yorumları yapmaya başladı.

Sinem Kobal'a hayranlarından Kenan İmirzalıoğlu sitemi!