Sinem Kobal'dan şaşırtan ayrılık kararı!

Dizi ve film projeleriyle hüsran yaratan Sinem Kobal, oyunculuğu rafa kaldırıyor. Gözünü moda dünyasına diken güzel oyuncu, İtalya’da tasarım eğitimi aldıktan sonra kendi markasını yaratacak.

Sinem Kobal'dan şaşırtan ayrılık kararı!
Rol kesemedi kumaş kesecek!

Takvim'in özel haberine göre
büyük umutlarla başladığı dizisi kısa sürede final yapınca hüsrana uğrayan Sinem Kobal, kariyerinde radikal bir karar aldı. Uzun dizi sürelerinden de şikayetçi olan güzel oyuncu, iddiaya göre bir süre dinlenip kendini moda konusunda geliştirmek istiyor. Kendine has tarzıyla beğeni toplayan Kobal'ın bu konudaki en büyük destekçisi ise eşi Kenan İmirzalıoğlu ve yakın arkadaşı Yasemin Özilhan…

EŞİ DE DESTEKLİYOR...

Geçtiğimiz ay ünlü giyim markası İpekyol için koleksiyon hazırlayan Özilhan'ın tasarımlarına hayran kalan Kobal da bu yolda ilerleyip yeteneğini gözler önüne sermek istiyor. Son dizisinde de dikiş tutturamayınca moda dünyasına el atmaya hazırlanan ünlü oyuncu, bunun için de önümüzdeki günlerde tasarım eğitimi alacak. Yakın arkadaşı da olan ünlü tasarımcılar Zeynep Tosun ile Tuvana Büyükçınar'ın da aralarında olduğu moda dünyasının başarılı isimleriyle fikir alışverişi yapacak olan Kobal, bu kararını şimdilik dostlarıyla paylaştı.

HER PROJE HÜSRAN

Son iki dizisi yayından kaldırılan Sinem Kobal'ın beyazperdede boy gösterdiği 'Okul', 'Ayakta Kal', 'Yaktın Beni' ve 'Romantik Komedi' filmleri de gişede hüsrana uğramıştı.