Siren Ertan bebeğini kaybettiğini açıkladı

28 Nisan'da iş adamı Ersin Kayalar ile evlenen sosyetik güzel Siren Ertan, tüp bebek tedavisi ile 47 yaşında hamile kalmıştı.

Siren Ertan bebeğini kaybettiğini açıkladı
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre geride bıraktığımız gün gittikleri doktor kontrolünde bebeğinin kalp atışlarının zayıf olduğunu öğrenen ve takipçilerinden minik yavrusunun sağlığına kavuşması adına duar isteyen Siren Ertan acı haberi yine sosyal medya hesabından duyurdu.

Yaşadıklarına benzer duygular yaşayan pek çok kadının kendisine ulaştığını ve ortak acıların ne kadar büyük olduğunu anlayan Ertan, ‘Bezelyem’ dediği minik bebeğini daha doğmadan kaybetmiş olmanın verdiği acıyla şunları yazdı:

“Hamileliğim dün sabah basına sızdırılmasaydı ve tebrik telefonları yağmasaydı henüz sizinle paylaşmayı düşünmüyordum. Bezelyem daha 6.5 haftalıktı. Zaten bu yüzden bezelyemdi ya. Korkum çok ama çoktu. Evet dün bebeğime yazmak, endişemi sizinle paylaşmak beni biraz rahatlattı ama ne kadar çok insanı üzmüşüm. Ne çok yaşadığımın benzerini yaşayan varmış. Yaralarınızın kabuğunu kaldırdığım için özür dilerim. Hoş pek kolay kapanmayacak bir yara ya bizimkisi. Ben de sizin için dilerim ki inşallah acınız azalsın. Dilerim ki paylaşmak size iyi gelmiş olsun. Dilerim ki şu an hamile olanlar hiç etkilenmesinler hayırlısıyla yavrularına kavuşsunlar. Uzun bir gecenin ardından bebeğimizi kaybettik. Başaramadık bezelyemle. Sizi daha da çok üzecek bu ama yazdıklarınızdan anladım ki size de haber vermeliyim. Ne içten yazmışsınız, nasıl dualar etmişsiniz. Tüm gün ofisimi de aramışsınız, dualar yazdırmışsınız. Herkese tek tek çok teşekkür ederiz. Allah bizim için ettiğiniz duaları sizin iyiliğinize saysın inşallah… Ve arkadaşlarım; acım o kadar büyük ki telefonu açamıyorum, mesajlarınıza bakamıyorum. Telefonum sessizde. Yüzlerce whatsapp ınızın hepsine bakacağım ama biraz zamana ihtiyacım var. Çünkü şu an içimde öyle bir boşluk var ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Halim de yok. Kısaca size diyeceğim ki iyi ki varsınız, iyi ki hayatımdasınız! Merak etmeyin yine güçleneceğim, yine gülümseyeceğim. Eşimle yine deneyeceğiz. Evet belki çok geç kaldım yaşım 46.5 ama hayat hiç plan yaptırmıyor ki. Çocuk sahibi olma sevdamdan hiç vazgeçmedim geçemedim biliyorum geçemeyeceğim de. Allahım inşallah nasip eder. İnşallah dualarımız birleşir bize ışık olur, yol olur. Şimdi sizden ricam artık bunu konuşmayalım olur mu?”