Şırnak'ta korkutan zelzeleler!

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD depremin büyüklüğünü 4.1, merkez üssünü de Beytüşşebap olarak açıkladı. Uludere ilçesi Şenoba beldesinde 4.0 ve 3.1, Hilal beldesinde ise 2.6 olmak üzere 3 ayrı deprem vatandaşları korkuttu.

Şırnak'ta 3 zelzele oldu!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Şırnak'ın Uludere ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre; merkez üssü Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde Richter ölçeğine göre saat 20.36'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Depremin Beytüşşebap'tan da hissedildiği öğrenildi.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.1, merkez üssünü de Beytüşşebap olarak açıkladı.

Hilal ve Şenoba'da deprem

Bu depremin ardından Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde 4.0 ve 3.1, Hilal beldesinde ise 2.6 olmak üzere 2 ayrı deprem daha meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre; merkez üssü Şırnak'ın Uludere ilçesinde Richter ölçeğine göre saat 20.36'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Depremin Şırnak ve Beytüşşebap'tan da hissedildiği öğrenildi.