Sırp basınından Emina'yı çılgına çeviren haber!

Sırbistan’daki Kurir gazetesi, Jahovic ile Sadettin Saran ayrılığının altında ‘şiddet’ olduğunu iddia etti. Güzel şarkıcı, kendi ağzından verilen haberi ise ‘Hiç olmadığım kadar mutluyum’ diyerek anında yalanladı.

Sırp basınından Emina'yı çılgına çeviren haber!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Emina Jahovic, dün iki üzüntülü haber birden aldı... Büyükannesinin vefatıyla sarsılan Sırp şarkıcı, bir yandan da Sırbistan'ın yüksek tirajlı gazetelerinden Kurir'de çıkan haberle şoke oldu. Emina Jahovic'in Sadettin Saran'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sırp gazetesi de haberi, güzel şarkıcının ağzından şöyle duyurdu: "Saran, bana işkence etti ve kaçmak zorunda kaldım."

'ÇOK SIKICI BİR HALE GELDİ'


İkilinin Temmuz 2018'den beri devam eden ilişkisinin de bu nedenle bittiğini iddia eden gazete, yine Emina'nın yakın dostlarına şunları söylediğini iddia etti: "Sadettin'in yaptığı evlilik baskısından çok sıkıldım. İlişkimiz güzel başladı ama artık Sadettin çok sıkıcı bir hale geldi."

Kendi ülkesinde çıkan bu haberi görünce şoke olan Emina Jahovic ise dün sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Sevgili hayranlarım, bu habere kesinlikle inanmayın. Yazılanların hiçbiri gerçek değil. Şu anda hiç olmadığım kadar mutluyum."

Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitiren Jahovic, Saran'la ilgili şiddet iddiasını yalanlarken de "Daha önce olmadığım kadar mutluyum" itirafı yaptı.

Sırp şarkıcı, bu cümleyle de ünlü iş adamıyla aşkının devam ettiğini de itiraf etmiş oldu.