Şişli'de domuz bağıyla cinayet!...

Yaşlı çiftin evine giren kimliği belirsiz 3 kişi, adamla kadını domuz bağıyla bağladıktan sonra evde bulunan kasayı boşaltıp kayıplara karıştı. Yaşlı adam hayatını kaybederken, kadın eve merdivenle camdan giren itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Şişli'de domuz bağıyla cinayet!..
CİHAN'da yer alan habere göre olay, Feriköy Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 85 numarada bulunan bir apartmanın 3. katında meydana geldi. İddiaya göre; her cumartesi günü Hagop Yakup Demirci (87) ile Seta Ayda Demirci (79) çiftinin evine temizliğe gelen temizlikçi, öğle saatlerinde eve geldiğinde şahısların kapıyı açmaması üzerine durumu çiftin yakında bulunan akrabalarına bildirdi. Akrabaları çifte ulaşamayınca olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Binanın üst katları iş yeri olarak kullanıldığı için tatil nedeniyle iş yerlerinde kimse olmaması sebebiyle kapıyı açan olmadı. Polis ekipleri, dış kapıdan giremeyince olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı.

DOMUZ BAĞIYLA BAĞLANMIŞ HALDE BULUNDU

İtfaiye ekipleri, merdivenle çiftin evinin camından eve girmeyi başardı. Eve giren itfaiye ekipleri ve çiftin bir yakını, yaşlı çifti domuz bağıyla bağlanmış halde buldu. Olayı öğrenen polis ekipleri, binaya kapıyı kırarak girdi. Çiftin bağlandığı ipleri çözen ekipler, kadının yaşadığını fark edince olay yerine sağlık ekipleri istedi. Yüzü morluklar içinde bulunan yaşlı kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olaydan yaralı kurtulan Seta Ayda Demirci, polise verdiği ilk ifadesinde eve 3 kişinin girdiğini eşi ve kendisini bağladıktan sonra kasayı boşaltıp kaçtıklarını söyledi. Olay yerinde bulunan polis ekipleri, binayı giriş ve çıkışlara kapattı. Polis, dairede delil çalışması yaptı. Evdeki incelemeler sürüyor.