Şişli'de ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı!..

Şişli'de, müşterisinin otomobilini alan tamirci kalfası, su taşıyan motosiklete, ardından da park halindeki araçlara çarptı.

Şişli'de ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı!..

Çarpmanın etkisiyle motosikletteki sürücü öndeki aracın üstüne fırladı. Ehliyetsiz kalfa ise olay yerinden kaçtı. Kaza yerine gelen araç sahibi, kalfanın ustasına bağırarak tepki gösterdi.
Kaza, öğle saatlerinde Cumhuriyet Caddesi 99 numara önünde meydana geldi. İddialara göre Fatih Şebap, otomobilini gaz sistemi takılması için tamirhaneye bıraktı. Şebap'ın ayrılmasının ardından aracı alan tamirhanenin kalfası Hüseyin A., Cumhuriyet Caddesi'ne çıktı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen Hüseyin A., kontrolünü kaybederek önünde gitmekte olan ve su taşıyan motosiklete çarptı, ardından park halindeki 3 araca daha çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü öndeki aracın üzerine fırladı. Motosiklet sürücüsüne ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Kalfa ise Hüseyin A. olay yerinden kaçtı. Motosiklet sürücüsü ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanıkları, hızlı gelen aracın önce motosiklete ardından da park halindeki araçlara çarptığını söyledi.

Bu arada, aracının kaza yaptığı haberini alan Fatih Şebap, bir süre sonra olay yerine geldi. Aracının kullanılamaz hale geldiğini gören Şebap, ustanın üzerine yürüdü. Usta ile Şebap arasındaki tartışmayı polis ekipleri ayırdı. Eksiklikleri tamamlaması için sabah saatlerinde aracını tamirhaneye bıraktığını belirten Şebap, "Usta şimdi beni arıyor 'aracın kaza yaptı' diyor. Sen benden izinsiz arabamı nasıl çıkartırsın?" diye tepki gösterdi.

Kazadan yaklaşık bir saat sonra olay yerine gelen ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen araç sürücüsü Hüseyin A. gözaltına alındı. Hüseyin A. gazetecilerin sorularına, "Zemin ıslak olduğu için kaydım, duramadım." demekle yetindi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı bacağında ve vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.