Kenan Sofuoğlu yeniden pedala basıyor

1 Aralık 2016'da verilen 45 günlük takımla test yasağı sona eren milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, yeniden çalışmalarına başlıyor. Sofuoğlu, “28 Ocak'ta testler için İspanya'ya gideceğiz. Kondisyon ağırlıklı çalışacağım" dedi.

Sofuoğlu pedala basıyor!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, 45 günlük zorunlu aradan sonra yeniden antrenmanlara başlıyor. Sofuoğlu, motosiklette 1 Aralık 2016'dan itibaren 45 günlük "takımla test yasağı"nın sona erdiğini ifade etti.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda 2017 sezonunda da Kawasaki Pucetti takımıyla pistlere çıkacak Sofuoğlu, “Toprak Razgatlıoğlu ile yeni dönem hazırlıklarına başlayacağız. 28 Ocak'ta testler için İspanya'ya gideceğiz. Yasak dönemi bitti ve artık kondisyon ağırlıklı çalışacağım. Yeni sezona hazır hale gelmemiz gerekiyor” diye konuştu.

LİSANSINI FIM ÇIKARIYOR

Türkiye'den henüz bir kulüple lisans çıkarmadığını belirten Sofuoğlu, “Kawasaki ile ortak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Dünya şampiyonası için lisansımı Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) çıkarıyor” ifadelerini kullandı.
Konular Spor Haberleri