ŞOK! Devasa silah depoları bulundu!

ÖSO kaynakları, Afrin kuzeyindeki Kefer Cenne, Meydanki ve Şeran’da çok büyük silah depolarının ele geçirildiğini bildirdi. Yeraltı tünellerinin, içerisine araba girebilecek genişlikte olduğu belirtiliyor. Tünel bağlantılarının tamamıyla çözülmesinin aylarca sürebileceğine işaret ediliyor.

ŞOK! Devasa silah depoları bulundu!
Yeni Şafak'ın haberine göre ÖSO kaynakları, Afrin kuzeyindeki Kefer Cenne, Meydanki ve Şeran’da çok büyük silah depolarının ele geçirildiğini bildirdi. Oluşturulan yeraltı tünellerinin, içerisine araba girebilecek genişlikte olduğu belirtiliyor. Bölgede köyleri birbirine bağlayan çok sayıda tünel bulunuyor.

Tünel bağlantılarının tamamıyla çözülmesinin aylarca sürebileceğine işaret ediliyor. Tüneller içeriden gelebilecek saldırılara karşı noktasal olarak imha ediliyor ancak labirenti andıran yeraltı yollarının tam olarak ortaya çıkarılması zaman alacak.

Öte yandan TSK, ABD tarafından eğitilen teröristlerden oluşan sözde özel birliklerin (HAT) karargahını da ele geçirdi. Operasyonda çok sayıda silah, cephane, özel amaçlı kamuflaj , dürbün ve dijital malzeme ele geçirildi.