ŞOK EDEN AÇIKLAMA

Rijkaard: "Böyle oynarsak Fener bizi yener.."

ŞOK EDEN AÇIKLAMA

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, 4-3 kazanılan Trabzonspor derbisi sonrasında soyunma odasında önce futbolcularını kutladı, sonra da ciddi uyarılarda bulundu. Hollandalı çalıştırıcı, "Savunmada amatörce hatalar yaptık. Evet gol atıyoruz ama çok da gol yiyoruz. Fenerbahçe derbisinde bunları tekrarlarsak Kadıköy’den puansız döneriz. Hatalardan ders alıp doğru davranırsak Fenerbahçe’yi mağlup eder, zirveye çıkarız" dedi.

10’da 10 olur!

Hollandalı, "Trabzon maçındaki hataları tekrarlarsak ’9’ yıldır yenildiğimiz Kadıköy’de yine hüsran yaşarız" dedi.

Önce kutladı
Trabzon’u 4-3 yenerek F.Bahçe derbisi öncesi puan farkını 2’ye indiren G.Saray’da, savunmada yapılan fahiş hatalar ve yenilen 3 gol sevinci yarım bıraktı. Teknik patron Rijkaard’ın pazar günkü maçın ardından soyunma odasında öğrencilerini kutlarken, "Kazandık ama futbol size yakışmadı" diyerek de uyardığı öğrenildi.

Toparlanın

Hollandalı çalıştırıcı, "Maçı 2-0’dan 2-2’ye getirmenizin izahı yok. Yaptığınız kademe hatalarına inanamadım. Yenilen gollerde yalnız defans değil tüm takım suçlu" ifadesini kullandı. Oyunculara ’Toparlanın’ diyen Rijkaard, "Aynı hataları yaparsak hem Bükreş hem de F.Bahçe maçlarında hüsrana uğrarız" dedi

Savaş Çorlu /Fotomaç

Konular Spor Haberleri