Şok! Müjde Uzman neden kadro dışı kaldı?..

Müjde Uzman, yapımcı Raci Şaşmaz'ın tasarrufuyla rol aldığı 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadrosundan çıkarıldığı iddialarına itiraz etti. Güzel oyuncu, özel hayatı yüzünden diziden kovulduğu haberine 'İftira' dedi.

Şok! Müjde Uzman neden kadro dışı kaldı?..
Habertürk'te yer alan habere göre Müjde Uzman, özel hayatıyla sürekli gündeme geldiği için yapımcı Raci Şaşmaz’ın tasarrufuyla rol aldığı dizinin kadrosundan çıkarıldığı haberlerine isyan etti. Diziden kendi isteğiyle ayrıldığını belirten güzel oyuncu, hakkındaki haberleri “İftira” olarak nitelendirdi.

Dizi sektörünün yükselen oyuncularından Müjde Uzman, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin kadrosundan ayrıldı. Dizideki rolüyle popülaritesini hayli artıran Uzman’ın isminin aşk haberleri vesilesiyle sık sık basında yer almasının yapımcı Raci Şaşmaz’ı rahatsız ettiği ve oyuncunun projeyle ilişiğinin bu sebeple kesildiği iddia edilmişti. Uzman’ın ismi son olarak ünlü popçu Sinan Akçıl’la anılmıştı.

UZMAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Kadrodan ayrılmasının ardından yazılı bir açıklama yayınlayan Uzman, diziden kendi isteğiyle ayrıldığını ve hakkında yazılanların tümünün asılsız olduğunu ifade etti. Kadrodan çıkarıldığı iddiasını “İftira” olarak değerlendiren oyuncu, “Hayatım boyunca işimi yaparken dakik, titiz ve saygılı biri oldum. Israrla böyle kalmaya, kalbimi de aklımı da, bu işe bakış açımı ve mesafemi korumaya da, bu işi sevip, layığıyla yapmaya çalışmaya da kararlıyım” dedi.