Ege ekiplerinden son dakikada bombardıman!

Transferin son günü 8 Ege ekibi 15 futbolcuya imza attırdı. Akhisar 2 takviye ile golcü sorununu çözdü. Manisaspor ve Altınordu sürpriz adımlar attı, Nazilli 4 oyuncuyla anlaştı.

Son dakikada transfer bombardımanı!
Yeni Asır'dan Ümit Yöney'in haberine göre ara transfer önceki gün sona ererken, tüm kulüpler son dakika bombaları patlattı.

FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) süren ara transfer döneminde takımlar, kadrolarını takvive etmeye çalışırken, son gün eksiklerini gideremeyenler, gece yarısına kadar mesai yaptı.
Ege ekipleri de son günü hareketli geçirdi.

Bölgeyi profesyonel liglerde temsil eden 20 ekipten 8'i son dakikaya kadar transferi sürdürdü. Önceki gün 8 ege ekibi 15 oyuncuya imza attırarak, transfere noktayı koydu. Hugo Rodallega'nın Trabzonspor'a gitmesinden sonra golcü sancısı yaşamaya başlayan Ege'nin tek Süper Lig temsilcisi Akhisar Bld son gün forvetini iki oyuncuyla güçlendirdi. Yeşil-siyahlılar, Medipol Başakşehir'in Adebayor'u aldıktan sonra gözden çıkardığı Arnavut golcü Sokol Cikalleshi'nin yanı sıra, Katar ekibi Al Kharitiyath'tan Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı Jeremy Loteteka Bokila'yı aldı. İki transfer Akigo'nun forvet sancısını dindirdi.

SÜRPRİZ ATAKLAR

Manisa ve Altınordu sürpriz ataklar yapan iki Egeliydi. Transfer döneminde kadrosuna 9 oyuncuyu katarak Ege'nin en hareketli ekibi olarak göze çarpan Manisaspor, son gün Kayserispor'un Azeri savunma oyuncusu Ufuk Budak'ı 10. takviye olarak renklerine bağladı.

Kadrosundan 9 oyuncuyu gönderen ve transferde nokta atışları yapmaya çalışan Altınordu ise forvete Sivasspor'dan ayrılan Hasan Kabze, orta sahaya Gaziantepsporlu Okan Demirci ile takviye ederken, transferi sürpriz bir adımla Sivassporlu Beykan Şimşek'i kadrosuna katarak tamamladı.

NAZİLLİ VE MENEMEN

2. Lig ekipleri arasında transferin en hareketli takımları Nazilli Belediyespor ve Menemen Belediyespor oldu. Nazilli temsilcisi, transferin son gününde forvetini Kayserispor'dan Furkan Yaman, Tekirdağspor'dan Abdülkadir Yaman, orta sahasını Büyükçekmece Tepecikspor'dan Gürhan ve Kırıkhan'dan Hakan ile takviye etti. Menemen Belediyespor ise Aydınspor 1923'ten eski golcüsü Haluk Türkeri ve Bayburt Özel İdare'den kaleci Erhan Aslan'ı renklerine bağladı.

3. LİG'DE BOMBALAR

Transferin son günü bomba patlatan Ege'nin 3. Lig temsilcileri arasında başı Manisa Büyükşehir Belediyespor çekti.

Yeşil-beyazlı ekip, Elazığsporlu tecrübeli golcü Ümit Tütünci, Bugsaşsporlu Uğur Aktaş ve Şanlıurfa'dan Mehmez Rıdvan Yıldız'a kadrosuna katarak adeta şov yaptı. Kızılcabölükspor Konyasporlu Ataberk Gürgen ile güçlenirken, Tirespor 1922, Erzin Belediyeli Oğuzhan Bozkurt'u renklerine bağladı.

GÖZ-GÖZ 3 MİLYON HARCADI

Manisaspor, 10 takviye ile en hareketli kulüp olurken, Göztepe, kadrosuna Kobakhidze (Vorskla Poltava), Canberk (Adana), Murat Akın (FC Will), Sinan Özkan'ı (Yeni Malatya) kattı ve ara dönemde bütçesine yaklaşık 3 milyon liralık ek aldı.

Göz-Göz, 10 oyuncuyla da yolları ayırdı.

Manisa, İsmail, Perovic (Denizli), Umut Gündoğan (G.Saray), Billal Sebaihi (Estoril), Emrah Tuncel (Ankaragücü), Fahri Akyol (Sarıyer), Gökhan Sazdağı (Gaziantep BŞB), Hüseyin Tok (Balıkesir), Mikic (Ofi), Ufuk Budak (Kayserispor) ile güçlendi. Tarzan 6 oyuncuyla yolarını ayırdı.

ŞEYTAN HERKESİ ŞAŞIRTTI

Altınordu, Emre (A.Gücü), Göksu, Kenan Karışık (Samsun), Ozan Tahtaişleyen (Elazığ), Muhammed Emel (Altay), Sertaç Çam, Üstün (Bandırma), Umut (G.Birliği), Murat (Tuzla) ile yolları ayırırken gençlerin yolunu açtı. Şeytanlar ismi Göztepe ve Manisa başta olmak üzere bir çok kulüple anılan, Bursa ile anlaştığı söylenen Sivaslı Beykan Şimşek'i alıp herkesi şaşırttı.

Balıkesir transfer yapamadı. Ndongala (Ş. Urfa), Dilaver (Giresun), Zeefuik, Tadic (Fesih), Hüseyin (Manisa) ve Uğur (Kırıkkale) ile yolları ayırdı
Konular Spor Haberleri