'Son Mektup' filmine görkemli gala

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle Çanakkale Savaşı’nın 100’üncü yıldönümü anısına çekilen ‘Son Mektup’ sinema filmi bugün 100 ülkede birden vizyona girecek.

'Son Mektup' filmine görkemli gala
Akşam'dan Mazlum Aydın'ın haberine göre Türk sinemasında ilk kez Çanakkale Deniz Zaferi’ni anlatan ve bugün zaferin 100. yıldönümünde vizyona girecek olan ‘Son Mektup’ filminin gösterimi Kanyon Sinemaları’nda gerçekleştirildi.

Galada filmin başrol oyuncuları Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Barbara Sotelsek ile Hüseyin Avni Danyal’in yanı sıra yapımda ‘Sonsuza Kadar’ isimli duygusal şarkıyı seslendiren Yonca Lodi, Zara, Belkıs Akkale ve Muazzez Ersoy hazır bulundu.

Filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen, aynı zamanda müziklerine de imza atan Özhan Eren, daha önce yapılan Çanakkale yapıtlarıyla ilgili olarak ‘Zannediyoruz ki çok Çanakkale filmi yapıldı. Hayır! Böyle büyük bir zafer için üç beş tane film deniz ve damla mertebesindedir. Keşke çok daha fazla yapabilsek. Her sene daha iyisini yapacağız, endişeniz olmasın' dedi.