Sosyal medya dehasının ölüm nedeni belli oldu!

Manhattan’daki lüks dairesinde ölü bulunan Vine ve HQ Trivia’nın kurucusu 34 yaşındaki Colin Kroll’un, aşırı dozda uyuşturucudan hayatını kaybettiği belirlendi.

Sosyal medya dehasının ölüm nedeni belli oldu!
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Vine ve HQ Trivia adlı iki sosyal medya uygulamasını kuran ve dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişinin ilgisini çekmeyi başaran Colin Kroll'un, aşırı dozda uyuşturucu kullanımından yaşamını yitirdiği ABD basınına yansıdı. ABD'nin New York şehrinin lüks semti Manhattan'daki dairesinde ölü bulunan 34 yaşındaki Kroll'un, yatağının yanında uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi. Çalışma arkadaşları ve Kroll'u tanıyanlar, kısa sürede milyonlarca dolarlık projerler ortaya koyan Kroll hakkında sosyal medyadan taziye mesajları yayımlarken kurucusu olduğu HQ Trivia şirketinden "Kurucumuz ve dostumuz Colin Kroll'un ölümünü büyük bir üzüntüyle öğrendik" açıklaması geldi. Kroll'un babası ise oğlunun New York yaşam tarzından muzdarip olduğunu ve aşırı çalışma temposu ve uyuşturucu kullanımı yüzünden yaşamını yitirdiğini söyledi.

34 YILA SIĞAN BAŞARILAR

New York Times gazetesine konuşan baba Kroll, "Çok yetenekliydi. 34 yaşında yaptıklarına bakarak 50 yaşında neleri başarabileceğini heyecanla bekliyorduk" dedi. 6'şar saniyelik videoların paylaşıldığı "Vine" isimli platformu kurup, sosyal medya devi Twitter'a 30 milyon dolara satan Kroll, daha sonra da cep telefonlarından oynanan para ödüllü HQ Trivia adlı yarışma uygulaması sayesinde piyasaya dönmüştü.