Sosyetik kadınların aşk koçu!

İngiliz spor eğitmeni ve yaşam koçu R.T., Türkbükü’ndeki 5 yıldızlı bir otelde işe başladı. Evli 2 zengin kadınla birlikte olduğu dedikodusu yayıldı. Tüm sosyete paniğe kapıldı. İş adamlarından gelen baskılar üzerine siyahi sporcu işten atıldı.

Sosyetik kadınların aşk koçu!
Takvim'de yer alan özel habere göre sosyete camiası, Bodrum Türkbükü'ndeki 5 yıldızlı bir otelde yaşanan aşk kaçamağıyla çalkalandı.

İddialara göre, İngiliz spor eğitmeni ve yaşam koçu R.T., otelde göreve başladı. Siyahi sporcu, sosyete ve iş dünyasının servetlik evlerinin bulunduğu Türkbükü'nde ün saldı. Cemiyet hayatının yakından tanıdığı ünlü isimler, R.T. koçluğunda zayıflamak için sıralandı. Bir süre sonra R.T.'nin 2 ünlü iş adamının eşleriyle birlikte olduğu dedikodusu yayıldı.

Sosyetik isimler telaşlandı. İhanet iddiaları R.T.'nin birlikte çalıştığı tüm kadınları zan altında bıraktı.

Bunun üzerine iş adamları, lüks otelin yönetimine "R.T. ile çalışmayın" baskısı yaptı. Bunun üzerine otel, İngiliz yaşam koçunu işten attı. R.T., uçağa bindirilerek ülkesine yollandı. Ancak olay kapanmadı.

Sosyete dünyası, "R.T. ile birlikte olan 2 kadın kim?" sorusuna odaklandı. 'Beyaz Türkler'i panikleten olay, "zenci bebek" olayını hatırlattı. 2013 yılında zengin bir ailenin kızı, düğününde önce bekarlığa veda partisi yapmıştı. Partide alkolü fazla kaçıran sosyetik isim, siyahi bir gençle birlikte olmuş ancak ertesi gün yaşadıklarını hatırlamamıştı.

Skandal ise evlendikten sonra hamile olduğunu anlayan genç kadının siyahi bir bebek doğurmasıyla ortaya çıkmıştı.