Söylentiler doğru çıktı, kaldırılıyor!..

Ekranların yeni yayınlanan dizisi "Fabrika Kızı" için flaş bir karar çıktı. Kötü giden reytinglerden dolayı dizi final yapıyor. Fabrika Kızı, final bölümüyle 16 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00'de Show TV’de izleyiciyle son kez buluşacak...

Söylentiler doğru çıktı, kaldırılıyor!..
Milliyet'te yer alan habere göre başrollerini Fulya Zenginer ve İsmail Demirci’nin paylaştığı Fabrika Kızı, reyting olarak beklenen sonuçları alamadığı için 4. bölümde final yapma kararı aldı. 16 Temmuz’da ekranlara veda edecek olan yapımın kadrosunda Fırat Albayram, Alayça Öztürk, Burak Satıbol, Özge Korkmaz, Alper Kadayıfçı, Sedat Bilenler, Tuğçe Karaoğlan ve Aydan Burhan gibi isimler de yer alıyordu.

Show TV’nin yakın zamanda bir diğer dizisi olan Tutar mı Tutar için de final kararı vermesi bekleniyor.

FABRİKA KIZI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Show Tv ekranlarının yeni dizilerinden Fabrika Kızı son bölümü izleyicilerine keyifli bir akşam yaşatmaya devam etti. Fabrika Kızı 2. bölümüne dizinin başından beri çekişen Aylin ve Ferhat'ın yakınlaştığı anlar damga vurdu!

Eğlenceli yaz dizisi Fabrika Kızı 2. bölümüyle ekranlara gelmeye devam etti. Peki, Show TV'nin yaza damga vurması beklenen dizinin bu bölümde neler oldu? İsmail Demirci, Fulya Zenginer, Fırat Albayram, Aydan Burhan, Özge Korkmaz, Fatih Altın, Begüm Yılmaz gibi başarılı oyuncuların olduğu Fabrika Kızı dizisinin son bölümünde yaşanacaklar büyük bir merakla bekleniyordu. Hep el üstünde tutularak büyütülen Aylin ve tek varlığı bir fabrika olan Ferhat'ın kesişme hikayelerini eğlenceli bir şekilde anlatan Fabrika Kızı 2. bölümü, 2 Temmuz Perşembe günü Show Tv ekranlarında yayınlandı.