Soytarı figüranın rol arkadaşı konuştu

İzmir Marşı'na küfrettiği için büyük tepki çeken 'Ganyotçu' Ebubekir Öztürk'ün rol arkadaşı oyuncu Serkan Şengül bir açıklama yaparak olaya oldukçe sert tepki gösterdi.

Soytarı figüranın rol arkadaşı konuştu
Hürriyet'te yer alan habere göre Şafak Sezer’in başrol oynadığı ‘Kolpaçino’ adlı film serisinde canlandırdığı ‘Ganyotçu’ karakteriyle tanınan Ebubekir Öztürk’ün İzmir Marşı’na küfrettiği videosuna öfke dinmiyor. Öztürk, TRT’de rol aldığı Payitaht Abdülhamid dizisinden kovuldu.

İŞTE O İĞRENÇ GÖRÜNTÜLER (VİDEO)

Öztürk’ün avukatı Ebubekir Öztürk'ün tüm kamuoyundan özür dilediğini belirterek, “Video bağlamından koparılarak yayınlanmıştır” dedi.

Öztürk ile aynı filmlerde oynayan rol arkadaşı Serkan Şengül de sosyal medyada bir anda hedef haline geldi. Şengül'ün de aynı arabada olduğuna dair sosyal medyada mesajlar yayınlanması üzerine, Şengül de bir açıklama yaptı.

YEMİN ETTİ

Şengül, “O arabanın içinde ben varsam namus şeref üstüne yemin ederim kellemi koyacağım. Ben o şeref yoksunu insanlardan olmadım, olmam” ifadelerinde bulunduğu paylaşımında kesinlikle İzmir Marşı’na ve milli değerlere küfretmediğini dile getirdi.