Standard Liege’in Erce ısrarı

Sezon başında 24 yaşındaki eldiven için İzmir ekibi ile el sıkıştıktan sonra transferden vazgeçen Standard Liege, Ocak ayında hamle yapmak için nabız yoklamaya başladı.

Standard Liege’in Erce ısrarı
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Spor Toto Birinci Lig'de Play-Off'u hedefleyen Altınordu'nun genç file bekçisi Erce Kardeşler için Belçika ekibi Standard Liege, yeniden hamle yapmaya hazırlanıyor. Sezon başında kırmızı lacivertli İzmir ekibinin 24 yaşındaki yıldız file bekçisi için kırmızı-lacivertli ekiple el sıkışan, ancak sonrasında transferden vazgeçince Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın tepkisini çeken Belçika ekibi, ocak ayı için yeniden nabız yoklamaya başladı.

MEHMET ÖZKAN'IN TAVRI NE OLACAK?

Geçtiğimiz Eylül ayında Erce için 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlayan iki kulübün arası Standard Liege'in geri çekilmesiyle açılmıştı.

Belçika ekibinin başkanı Bruno Venanzi, futbolcuya menajeri yoluyla haber yollarken ocak ayına kadar da başkan Seyit Mehmet Özkan'ın nabzını düşürecek.

Belçika temsilcisi yeniden 1.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedelinden kapıyı açması bekleniyor.

Standard Liege'in teklifine Seyit Mehmet Özkan'ın ne cevap vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Her fırsatta Avrupa hayalini dile getiren Erce bu sezonki performansıyla göz dolduruyor.

Ligde 12 maçta kalesini koruyan 24 yaşındaki genç eldiven kalesinde sadece 9 gol görerek iyi bir performans sergiledi.

8. YILI

Altınordu'ya 2013-2014 sezonu öncesi Bursa ekibi Oyak Renault'tan gelen Erce Kardeşler, İzmir ekibinde 8. sezonunu geçiriyor. 24 yaşındaki file bekçisi bu süreçte 107 kez kaleyi korudu.

GALATASARAY ÇOK İSTİYOR

Birçok kulübün transfer listesinde bulunan Altınordu'nun genç kalecisi Erce Kardeşler'e, kaleci arayışına giren Galatasaray da sezon başında teklif götürmüştü.

Ancak Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Eğer Erce Avrupa'ya gitmezse Türkiye'ye dönebiliriz" demişti.

G.Saray'ın devre arasında İzmir ekibinin kapısını bir kez daha çalacağı öğrenildi.
Konular Spor Haberleri