Star TV Genel Müdürü Çağatay Önal oldu

Doğuş Yayın Grubu bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk özel televizyonu Star TV'de beklenen üst düzey atama gerçekleşti.

Star TV Genel Müdürü Çağatay Önal oldu
MedyaRadar'ın haberine göre Doğuş Yayın Grubu'nun tepe yönetiminde Şubat ayında 'deprem' yaşanmış, 21 yıldır Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı sürdüren Erman Yerdelen'in yerine Aclan Acar getirilmişti.

Acar'ın göreve getirilmesinin ardından grupta peşpeşe ayrılıklar yaşanmıştı.

Önce Doğuş Grubu Reklam Grup Başkanı Ateş İnce, ardından İnsan Kaynakları Grup Başkanı Ayşe Ertuğrul, son olarak da Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner'in grupla yolları ayrılmıştı.

4 yıldır bu görevi yürüten Özgüner'in ayrılığıyla boşalan koltuğa Çağatay Önal'ın oturması bekleniyordu. Ve beklenen gerçekleşti.

Doğuş Yayın Grubu Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nden yapılan duyuruyla Star TV Genel Müdürü'nün Çağatay Önal olduğu açıklandı.

İşte o duyuru:

"Star TV Genel Müdürü Çağatay Önal oldu.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Çağatay Önal, çalışma hayatına 1994 yılında Star TV’de Yayın Yönetmeni olarak başlamıştır. Kariyerine 2001 – 2003 yılları arasında Show TV’de Yayın Yönetim Müdürü, 2003 – 2010 arasında Kanal D’de Yayın Yönetmeni Direktörü, 2010’dan beri de Star TV Genel Yayın Yönetmeni olarak devam eden Önal, 24 Nisan 2018 itibarıyla Star TV ve EuroStar Genel Müdürü olarak atanmıştır."