'Stat bitince kim gelecek göreceksiniz'

Ronaldinho transferini bitiremediği için eleştirilen Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi “Bırakın stat bitsin kimi alacağımızı görürsünüz” diye konuştu.

'Stat bitince kim gelecek göreceksiniz'

BEŞİKTAŞ İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Karabükspor deplasmanında milli piyangocudan 12 adet bilet aldı ve espri yaptı: “Umudumuz milli piyangoda.” Genel Sekreter Metin Albayrak, yönetici Berkan Gocay, Ahmet Kavalcı’nında bulunduğu ortamda kaldıkları Cinci Han’ın kapısında karşılaştığı milli piyangocudan bilet alan Ahmet Nur Çebi, daha sonra otel personeline de bilet aldırdı ve “Kime çıkarsa çıksın biletlerin ikramiyesini kulübe bağışlamanızı istiyorum” dedi.

‘ÇIKARSA HAYIR DEMEYİZ’

ÇEBİ daha sonra “Beşiktaş’ın kaderi milli piyangoya kaldı diyeceksiniz. Biz sadece gelene hayır demeyiz. Şu anda kulübümüz ekonomik olarak stadı bitirecek güçte ve sorumlulukta. Ama milli piyangodan da para çıkarsa daha mutlu oluruz” yorumunu yaptı. Bu arada bir taraftar “Artık milli piyangodan para çıkarsa Ronahdinho’yu unutturacak oyuncu alırız başkanım” demesi üzerine “Bırak Ronaldinho’yu önce stadımız bitsin sonra görün kimi alacağımızı” diyerek mesaj verdi.

İSMAİL ER / HÜRRİYET

Konular Spor Haberleri