Stoch için 11 milyon Euro

Spartak Moskova'nın, iyice gözden düşen ve son zamanlarda ilk 18'e bile giremeyen Slovak yıldızı transfer etmek için kesenin ağzını açtığı iddia edildi.

Stoch için 11 milyon Euro

Geçen sezon müthiş bir performans sergileyen ve attığı birbirinden güzel gollerle Fenerbahçe'nin başarısına büyük katkı sağlarken, Gençlerbirliği'ne attığı golle FIFA Puskas Yılın Golü Ödülü'nü kazanan Miroslav Stoch transferin yıldızı olmuştu.

Özellikle Rus kulüpleri, Slovak yıldızı transfer etmek için büyük çaba harcarken, bonservisi için Fenerbahçe Yönetimi'ne 14 milyon Euro'luk teklifte bulunmuşlardı. Ancak Başkan Aziz Yıldırım, bu büyük paraya rağmen, onun ayrılmasına izin vermemiş ve teklifleri reddetmişti. Ancak Stoch, bunun karşılığını veremedi. İlk haftalarda bulduğu şansları değerlendiremeyen genç yıldız, gittikçe gözden düştü ve son haftalarda 18'e bile giremez oldu. Buna rağmen, Ruslar onun peşini bırakmadı. Rus basını, Emenike'nin takımı Spartak Moskova'nın, Stoch için 11 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Haberde, Stoch'u birçok Rus kulübünün istediğini kaydeden menaceri Milan Lednicky'nin, “Oyuncum, Türkiye'nin üst düzey kulüplerinden birinde kariyerine devam ediyor ve şu an için burada çok mutlu” sözlerine de yer verildi.

FANATİK İNTERNET SİTESİ


Konular Spor Haberleri