Şükran Ovalı - Caner Erkin çiftine 'toynak' şoku!

Asena Atalay, toynağa benzettiği ayak fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp 'Tepilesiceler düşünsün' dedi. Akıllara eski eşi Caner Erkin ile 2 Ocak'ta evleneceği Şükran Ovalı geldi.

Şükran Ovalı - Caner Erkin çiftine 'toynak' şoku!
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre Asena Atalay, yaz aylarının başında eski eşi Caner Erkin ile Şükran Ovalı'nın aşk yaşamaya başladığını duyduğunda kriz geçirmişti. Sinirleri bozulup ağlama krizine giren ve bu nedenle gece yarısı hastaneye kaldırılan Asena'yı o gün Caner Erkin sakinleştirmişti.

Soluğu eski eşinin yanında alan milli futbolcu oğlu Çınar'ın annesine saygı duyduğunu her zaman yanında ollacağını söylemişti. Fakat işler beklendiği gibi gitmedi.

Olayın ertesi günü Şükran Ovalı sevgilisine 'Ya o ya ben' resti çekti. Bir daha Asena ile görüşmesini istemediğini dile getirdi. Caner de 'Şükom' dediği sevgilisinin isteğini kabul etti. Şüko ile Caner'in 2 Ocak'ta evlenmesi beklenirken Asena sessizliğini bozdu. Önceki gece instagrama spor ayakkabı üzerine çorap giyerek çekildiği fotoğrafı koydu.

HEDEFTEKİ KİŞİLER BELLİ

At toynağına benzeyen görüntünün altına da at emolojisi koyup 'alay' yazdı. Yani soyadını esprili dille yazdı. Atalay, “Bunu görmemiştim” diyen arkadaşına, “Tepilesiceler düşünsün” diyerek cevap verdi.

'Tepmek istediği' kişilerden kastının eski eşi ile Şüko olduğu tahmin edildi.

Şükran Ovalı - Caner Erkin çiftine 'toynak' şoku!