Şükran Ovalı - Çınar Erkin tanışmasında neler yaşandı?

Caner Erkin, pedagog desteğiyle 5 buçuk yaşındaki oğlu Çınar’a evleneceğini söyledi. Minik Çınar, tanıştığı cici annesi Şükran Ovalı’yı çok sevdi.

Şükran Ovalı - Çınar Erkin tanışmasında neler yaşandı?
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre aşkı Şükran Ovalı'yla 2 Ocak'ta İtalya'da hayatını birleştirecek olan Caner Erkin'e oğlu Çınar'dan onay çıktı! Yıldız futbolcunun eski eşi Asena Atalay'dan olan 5 buçuk yaşındaki oğlu Çınar'ın bu ilişkiye nasıl tepki vereceği merak konusu olmuştu.

Oğlunu nişanlısı Şükran Ovalı'yla tanıştıran Erkin, Çınar'ın psikolojisinin durumdan kötü bir şekilde etkilenmemesi için her detayı ince eleyip sık dokuyor. Caner Erkin'in ünlü oyuncuyla nikah masasına oturacağını oğlu Çınar'a pedagog eşliğinde söylediği iddia edildi. Önceki akşam Beşiktaş'ta objektiflere takılan ünlü futbolcu, "Oğlum Çınar, Şükran'la beraber olduğumuzu ve evleneceğimizi biliyor" diyerek evliliğin önünde hiçbir engelin olmadığının da altını çizdi.

ERGEN VE ŞALLI DA DESTEK ALMIŞTI

Şükran Ovalı da gazetecilerin "Çınar'la sosyal medya üzerinden hiç fotoğraf paylaşmadınız" diye hatırlatması üzerine ise "Onun için daha erken olduğunu düşünüyorum" dedi. Erkin'in oğlu için psikolojik destek alması akıllara Gülben Ergen'le Ebru Şallı'yı getirdi. Ergen de Erhan Çelik'le evlenmeden önce oğulları Atlas, Ares ve Güney'e durumu pedagog eşliğinde açıklamıştı. Ebru Şallı da oğulları Beren ve Pars'ı bir dönem aşk yaşadığı Sinan Akçıl'la tanıştırmadan önce uzmanlardan yardım almıştı.

Şükran Ovalı - Çınar Erkin tanışmasında neler yaşandı?