Şükran Ovalı suda doğum yapacak

Yaklaşık 2 ay sonra Mihran'a kavuşacak olan Şükran Ovalı, kızını suda dünyaya getirecek. Ünlü oyuncu, doğumu da Zeynep Sever Demirel gibi evde gerçekleştirecek.

Şükran Ovalı suda doğum yapacak
Takvim Gazetesi'nden Halil Çilingir'in haberine göre Beşiktaşlı yıldız Caner Erkin'le mutlu evliliğini bir bebekle taçlandırmaya hazırlanan Şükran Ovalı da son dönemin modasına uydu. Şimdilerde eşiyle Alaçatı'da olan 33 yaşındaki oyuncu, doğumla ilgili birçok araştırma yaptı. 'Mihran' ismini vereceği kızını normal doğumla dünyaya getirmek isteyen Şükran Ovalı, 'suda doğum' yapmaya karar verdi.

CANER DE ONAY VERDİ

Şükran Ovalı suda doğum yapacak


Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Hanım gibi doğumu da evde yapmak isteyen güzel oyuncu, bunun için de hazırlıklara başladı. Bebeğini Alaçatı'daki villalarında yapmayı planlayan Şükran Ovalı, doğum için evlerinin bir odasını şimdiden hazırlatmaya başladı. Kızını kucağına almak için gün sayan Ovalı'ya kuşkusuz bu dönemde en büyük destekçisi ise eşi Caner Erkin. Güzel oyuncu gibi kendisi de sürekli internetten doğumla ilgili bilgileri okuyan ünlü futbolcu, eşinin suda doğum yapma fikrine de sıcak bakıyor.

SON YILLARIN TRENDİ

Bu arada geçtiğimiz Eylül'de ikinci bebeğini bu yöntemle dünyaya getiren Zeynep Sever Demirel, son derece sağlıklı bir şekilde gerçekleşen suda doğumun ardından şöyle demişti: "Medical bir havuzun içinde yaklaşık 20 dakika kaldım. Doğumda bir hemşire ve doktor hazır bulundu. Dayanamayacağım çok ağrılı olan süreç 20 dakika falandı. Gayet kolay ve başarılı bir doğum oldu."

Öte yandan Hollywood dünyasından da Gisele Bündchen gibi birçok yıldız da evde suda doğum yöntemini tercih eden yıldızlar arasında bulunuyor.