Şükran Ovalı ve Caner Erkin arada kaldı!..

Futbolcu sevgilisi Caner Erkin’le evlilik yolunda ilerleyen Şükran Ovalı, müstakbel eşinin yeni takımında yaşadığı sorunlar nedeniyle şimdilerde morali bir hayli bozuk.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin arada kaldı!..
Sözcü'den Erdinç Yapan'ın haberine göre geçen haftalarda İtalya’da yaşayacakları yönünde haberler yapılan hatta Milano’nun Cihangir’i olarak sayılan Brera semtindeki ev alan çiftin İtalya macerası başlamadan bitebilir. Transfer döneminde İtalya’nın İnter takımına transfer olan Caner Erkin, takımdaki teknik direktör değişikliği sonrasında bir anda kendisini kadro dışında buldu.

BUNDAN SONRA NE OLACAK?

Şükran Ovalı, bir yandan yeni dizisinin çekimlerini Ayvalık’ta sürdürürken, bir yandan da haftanın geri kalan günlerinde İtalya’daki evinin dekorasyonuyla uğraşıyor. Ancak müstakbel eşi Caner’in takımındaki yeni durumu bu planları yerle bir edebilir.

İşte menajerinin açıklamasına göre Caner’in önündeki üç alternatif: “Caner İnter’de kalabilir de, ayrılabilir de. Kesin ayrılacak gidecek diye bir şey yok. Buna Caner karar verecek. Şu anda Caner’in önünde üç alternatif var. İnter’de kalıp mücadelesini devam ettirip formayı almak. İkincisi de Avrupa’da İtalya’da veya başka bir ülkede devam etmek. Üçüncü alternatifi de Türkiye’ye bir takıma dönmek. Buna da en geç 48 saat içinde karar verecek” yani çift bir anlamda İtalya maceraları için ‘Ya tamam ya da devam’ diyecekler.