Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in mecburi ayrılığı

Aşk sarhoşu olan Caner Erkin ile Şükran Ovalı kısa süre sonra ayrı düşecek! Çünkü Şükran yeni dizisinin çekimleri için haftanın 6 günü Ayvalık'ta sette olacak. Caner de İtalya'ya gidecek.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in mecburi ayrılığı
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre Milli futbolcu Caner Erkin, önceki gün “Sonunda aşık olduğum kadınlayım” demiş ve evliliğe doğru giden ilişkisine herkesin saygı göstermesini istemişti. Ünlü futbolcunun bu açıklamasının ardından gözler Şükran Ovalı'ya çevrilmişti.

Caner'in bu sözleri karşısında mutluluktan dört köşe olan Şükran Ovalı, “Familya” adlı dizinin çekimleri için Ayvalık'a gitmeye hazırlanıyor. Haftanın 6 gününü Ayvalık'ta sette geçirecek olan Şükran Ovalı, ancak boş günlerinde sevgilisiyle görüşebilecek.

MEKİK DOKUYACAKLAR

Henüz birbirlerine doyamadan hasret çekecek olan ünlü çift, Ayvalık ile İtalya arasında mekik dokuyacak. Inter'de top koşturan Caner Erkin, sık sık Ayvalık'a gidip sevgilisini görebilecek. Ama çift, şu sıralar bu engeli hiç umursamayıp, birbirlerini tanıma sürecini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor.

Şükran Ovalı'nın Ayvalık'taki dizi çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Güzel oyuncu, yoğun set çalışmalarının öncesinde sevgilisiyle son rahat günlerinin tadını çıkarıyor.