Süleyman Soylu: "FETÖ'nün yeni darbe, yeni suikast planı var"

FETÖ'ye ilişkin bilgi veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ülke içinde tehdit oluşturabilecek FETÖ hücreleri bulunuyor. FETÖ sübliminal mesajlarla darbe çağrısı yapmaya devam ediyor. FETÖ sosyal medya üzerinden destek arıyor" diye konuştu.

Süleyman Soylu: "FETÖ'nün yeni darbe, yeni suikast planı var"
CNNTürk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ülke içinde tehdit oluşturabilecek FETÖ hücreleri bulunuyor. FETÖ süübnliminal mesajlarla darbe çağrısı yapmaya devam ediyor. FETÖ sosyal medya üzerinden destek arıyor" dedi.

FETÖ'ye ilişkin bilgi veren Soylu, "Yeni bir darbe, yeni suikast planları var. Ama buna güçleri yok. Özellikle Balkanlar'da çok güçlüler. Özellikle dışarda da lojistik ayağını çözmeye çalışıyoruz. Avrupa'nın bir kısmında bunları içselleştirmiş durumda. Darbe de dahil bütün bunları kendi içlerinde değerlendiriyorlar. Ülke içinde tehdit oluşturabilecek FETÖ hücreleri bulunuyor. FETÖ süübnliminal mesajlarla darbe çağrısı yapmaya devam ediyor. FETÖ sosyal medya üzerinden destek arıyor" diye konuştu.

Kandil harekatı hakkında konuşan Soylu "İstediğimiz zaman ve istediğimiz an itibarıyla biz Kandil'i ele geçirebiliriz. Şu anda Türkiye'nin gücü bu noktadadır. Türkiye çok yakın bir zaman dilimi içerisinde, Kandil'de bizim kahramanlarımızı görecek, Bu bizim için bir zamanlama meselesidir" ifadelerini kullandı.