Sumru Yavrucuk oğluyla objektiflere yansıdı

Usta oyuncu Sumru Yavrucuk (57), “koruyucu anne” olarak sorumluluğunu üstlendiği 11 yaşındaki Yağmur’la önceki gün City’s’de görüntülendi.

Sumru Yavrucuk oğluyla objektiflere yansıdı
Posta'nın haberine göre oyuncu Sumru Yavrucuk evlat edinmek için 2015’te başvuru yapmıştı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın prosedürlerine göre; ‘evli olma’ şartına uymadığı için talebi geri çevrilmiş, ama kendisine ‘koruyucu aile’ seçeneği sunulmuştu. Bu uygulamada çeşitli nedenlerle öz ailesinin yanında yaşamayan çocukların sorumluluğu devlet denetiminde, gönüllü kişi ya da ailelere veriliyor. Sumru Yavrucuk, Yağmur’un (8 yaşındayken) koruyucu ailesi olmuş, oğlunu Kandilli’de okula yazdırmıştı.

'HER ŞEY MÜKEMMEL GİDİYOR'

Sumru Yavrucuk 11 yaşına gelen oğlu Yağmur ile ilk kez Nişantaşı’ndaki City’s AVM’de görüntülendi. Birlikte Psikolog Gökhan Çınar’ın ‘Geçecek mi?’ kitabının D&R’daki imza gününe katıldılar. Yağmur, Gökhan Çınar’a sarıldı, öptü.

Sumru Yavrucuk oğluyla objektiflere yansıdı

Bu anlarda Sumru Yavrucuk şunları söyledi: “Her şey mükemmel gidiyor. Bundan sonraki süreç ‘evlat edinme’ olacak. Koruyucu aileden evlatlığa geçeceğiz inşallah...”

'ANNECİĞİM'

Bu arada Yağmur’un, Sumru Yavrucuk’a “Anneciğim” diye seslenmesi dikkat çekti.

Sumru Yavrucuk oğluyla objektiflere yansıdı - Resim : 2