Süperstar Ajda Pekkan günah çıkardı

Geçen ay yaşama veda eden Fikret Şeneş'i ihmal ettiği için cenazesinde ailesinin tepkisiyle karşılaşan Ajda Pekkan, usta söz yazarını sahnede andı ve "Vicdan azabı duyuyorum" dedi.

Süperstar Ajda Pekkan günah çıkardı
Güneş'in haberine göre Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser veren Süperstar Ajda Pekkan, Nur Yerlitaş imzalı sahne kostümleri, performansı ve enerjisiyle yine kendisine hayran bıraktı.

Geçmişten günümüze unutulmaz eserlerini sevenleri için seslendirirken, alaturka repertuarla da müzikseverlere muthis bir muzik ziyafeti yaşatan Pekkan, geçen ay kaybettiğimiz, kariyerine şarkılarıyla büyük etki eden Türkiye'nin ilk şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş'i de andı.

1 numara kalmak zor

Şeneş'in "Kimler Geldi Kimler Geçti" şarkısını hayranlarıyla seslendiren Pekkan, duygulu anlar yaşadı. Son yıllarında Şeneş'in kendisini ihmal ettiği için gönül koyduğu ve ailesinin cenazesinde tepkisiyle karşılaşan Pekkan, sahnede şu sözlerle adeta günah çıkardı: "Bu saygıdeğer insanın benim için anlamı çok. Tabii ki insan bazen annesinden, ailesinden ve sizlerde de istemediği halde kopuk yaşayabiliyor. Tıpkı askere gitmek gibi, tıpkı bir şeylere ara vermek gibi... Ben de istemeyerek zaman içinde kendi koşuşturmalarım olduğu için ayrı kaldım. Bunun vicdan azabını duyuyorum. Ben çok çalıştım, çocukluğumdan beri çalışıyorum. Ama hala da çalışmak istiyorum. Her zaman bir numara olmak, her zaman sen olmak, kendini kovalamak ve kendini yakalamaya çalışmak gerçekten çok zor. Bir gün bir bakıyorsun ki hayatı elinden kaçırıyorsun. Ama ben çok mutluyum, çünkü hayata bir bakıyorum her şey o kadar sevgisiz ki, insanların birbirlerini ezerek mutlu olduğunu görüyorum. O yüzden ben de böyle yorulmayı çok seviyorum."

Süperstar Ajda Pekkan günah çıkardı