Sürpriz aşk hızla evliliğe gidiyor!...

“Kervan 1915” filminde birlikte rol alan Murat Han ve Ayşe Akın’ın set arkadaşlığı aşka dönüştü. İki aydır ilişki yaşayan sevgililer, evlilik yolunda.

Sürpriz aşk hızla evliliğe gidiyor!...
Hürriyet'te yer alan habere göre Sinan Akçıl’la ilişki yaşadığı ve ünlü şarkıcının Ebru Şallı’dan ayrılmasına yol açtığı haberleriyle gündeme gelen Ayşe Akın, yeni bir aşka yelken açtı.

Akın, “Kervan 1915” adlı sinema filminde birlikte kamera karşısına geçtiği Murat Han’la ilişki yaşamaya başladı. Set arkadaşlıkları aşka dönüşen iki ünlü isim, yaklaşık 2 aydır birlikte.

AİLEYE GİRDİ

Yönetmenliğini İsmail Güneş’in yaptığı “Kervan 1915” filminin çekimlerinde yakınlaşan Ayşe Akın ve Murat Han, bir süre önce aynı eve taşındı. Geçtiğimiz günlerde de Murat Han, sevgilisinin ailesiyle tanıştı. Âşıkların şimdilerde evlilik planları yaptığı konuşuluyor.

Olaylı ilişkiler

Ayşe Akın, adını 2011 yılında futbolcu Önder Turacı’yla yaptığı evlilikle duyurmuştu. Kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği Turacı’dan kısa bir süre sonra olaylı şekilde boşanan Akın, daha sonra Sinan Akçıl’la aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme geldi. Çıkardığı albümle müzik dünyasında da adından söz ettiren Akın, “Güllerin Savaşı” dizisindeki rolüyle de tanınıyor.

Murat Han’ın ‘Katırcı Salim’i canlandırdığı “Kervan 1915” filminde Ayşe Akın da ‘Ermeni kızı Suzan’ rolünde.