Sylvester Stallone'den 'öldü' söylentilerine cevap!

"Sylvester Stallone öldü" iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Stallone, iddiaları Instagram'dan yalanlayıp "Lütfen bu aptallığı görmezden gelin." dedi.

Sylvester Stallone'den 'öldü' söylentilerine cevap!
Milliyet'te yer alan habere göre Rocky ve Rambo filmleriyle hafızalara kazınan aktör Sylvester Stallone'nin, milyonlarca hayranının yüreği ağzına geldi. Sosyal medyada yayılan ve 71 yaşındaki aktörün öldüğüne ilişkin söylentiler, Stallone'nin dünyanın dört bir yanındaki sinemaseverleri telaşlandırdı. Ünlü aktör sosyal medyayı sallayan bu haberlerin ardından, Instagram hesabından açıklama yaparak, 'lütfen bu aptallığı görmezden gelin' çağrısında bulundu.

DAHA ÖNCEDE ÖLDÜ İDDİALARI YAYILMIŞTI

Facebook'ta başlayan ve Stallone'nin hayatını kaybettiğini ileri süren iddia, sosyal medyada hızla yayıldı. İşin ilginç yanı böyle bir iddianın bundan 18 ay önce , 2016 yılının Şubat ayında da gündeme gelmesiydi. O dönemde de Sylvester Stallone'nin Los Angeles'taki evinde ölü bulunduğu ileri sürülmüştü. Haber kısa süre sonra yalanlanmıştı. Sylvester Stallone öldü söylentisi yine ortalığı karıştırdı.

SYLVESTER STALLONE'DEN AÇIKLAMA

Ünlü aktör sosyal medyayı sallayan bu haberlerin ardından, Instagram hesabından açıklama yaparak, "Lütfen bu aptallığı görmezden gelin. Hayattayım, iyiyim, mutluyum ve sağlıklıyım." ifadelerini kullandı.