Tabancanın tutukluk yapması katliamı önledi!

Aydın'ın Efeler ilçesinde kaçırdığı kadının polise giderek şikayetçi olması nedeniyle karakolu basan silahlı zorbanın tabancasının tutukluk yapması, olası bir cinayeti önledi.

Tabancanın tutukluk yapması katliamı önledi!
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre olay Ovaeymir mahallesindeki Polis Merkezi'nde meydana geldi.

Ovaeymir Polis Karakolu'na gelen G.Y, kaçırıldığını iddia ederek polisten yardım istedi. Polis Memuru R.Ç, kadının anlattıklarını dinledikten sonra Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek G.Y'nin hakkında kayıp başvurusu yapıldığı bilgisine ulaştı. G.Y'nin babası E.İ. kızının bulunduğu haberini aldıktan sonra Ovaeymir Polis Merkezi'ne geldi. Polis Merkezi'nin çay ocağında polis memuru R.Ç ile E.İ. konuştuğu esnada, hırsızlık suçundan sabıkalı firari Mazlum S, karakolun giriş kapısına gelerek silahını üzerlerine doğrultarak ateş etmeye çalıştı.

HAVAYA SIKIP KAÇTI

Silahın tutukluk yaparak patlamaması ise mucizevi şekilde olası cinayet ya da cinayetleri engelledi. Polis memurları silahlarını çıkarıp kendisine doğrultunca ilkinde tutukluk yapan silahıyla havaya ateş eden Mazlum Ç. olay yerinden kaçtı.

Polis memurları R.P ve R.Ç ile E.İ, kendilerine hedef alarak silahla ateş etmeye çalışan Mazlum S'den şikayetçi oldu. Mazlum S'nin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.