Tacizci Başkan yardımcısı serbest!

BDP, Siirt'de özel otomobilinde iki küçük kızla birlikte gözaltına alınan ve mahkemece serbest bırakılan Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç'yi, ihraç istemiyle disiplin kurulan sevk edecek.

Tacizci Başkan yardımcısı serbest!
TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST KALDI
 
Siirt'de özel otomobilinde iki küçük kızla birlikte gözaltına alınan Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç., çıkartıldığı adliyede Cumhuriyet Savcısı'a ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle Nöbetçi Mahkeme'ye sevk edildi. Nöbetçi Mahkeme, Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç.'ye yurt dışına çıkış yasağı koyup tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.
 
İKİ YILDIR İLİŞKİYE GİRİYORDU
 
Bu arada Abdullah Ç.'nin otomobilde birlikte bulunduğu kız kardeşler 17 yaşındaki M.A.,'nın poliste verdiği ifadede başkan yardımcısı Abdullatif Ç.'nin kendisiyle 2 yıldır ilişkiye girdiğini söylediği öğrenildi. Kız kardeşler M.A., ile S.A., emniyetteki ifadelerinin ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Kız kardeşlerin burada sağlık kontrolü ve muayeneden geirildikten sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.