Talihsiz Feray'ın acılı ailesi isyan etti

Feray Şahin, polis memuru Fatih Aykut’un tabancasından çıkan kurşunla katledildi. Adli Tıp Kurumu silahın uzaktan, savcılık ise 40 santimetre ve üzerinden ateşlendiğini belirtti. Acılı aile isyan etti: "Deliller karartılmasın!.."

Talihsiz Feray'ın acılı ailesi isyan etti
Takvim Gazetesi'nin haberine göre tarihler 19 Eylül 2017'yi gösterdiğinde Mersin'de korkunç bir olay yaşandı. Mimarlık bölümü son sınıf öğrencisi Feray Şahin (23), İstanbul'da görev yapan polis memuru Fatih Burak Aykut tarafından silahla vurularak katledildi.

Olaydan sonra tutuklanan polis, cezaevine gönderildi.

İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda silahın uzaktan ateşlendiği belirtildi. Savcılık mütalaasında ise silahın 40 santimetre ve üzeri mesafeden ateşlendiğine değinildi.

Savcılık görüşüne itiraz eden Feray Şahin'in babası Bekir Şahin, "Üzerinde henüz aydınlatılmayan kısımlar var. Cinayette kullanılan silah ile ilgili İstanbul Adli Tıp uzaktan atış raporu var. Dikkate alınmasını, değerlendirilmesini istiyoruz. Zanlının başından beri cinayetin delillerini karartmaya ve yok edilmeye yönelik girişimleri olduğunu biliyoruz. Bunlar dikkate alınsın. Örnek bir karar çıksın, başka savunmasız genç kadınlar ve kızlar katledilmesin" dedi.