Talihsiz Funda toprağa verildi

Muğla’da eski eşi Turgut Karagöz tarafından öldürülen Funda Arpat toprağa verildi. Karagöz, “Tanımadığım bir kişiyle buluştuğunu duydum, kıskandım. Tartışma büyüyünce kendimi kaybettim” dedi.

Talihsiz Funda toprağa verildi
Yeni Asır Gazetesi'nden Adem Ülker'in haberine göre Muğla'da geçen yıl boşandığı eski kocası tarafından boğularak öldürülen 2 çocuk annesi Funda Arpat'ın (35) kıskançlık yüzünden hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde jeoloji mühendisi olarak görev yapan Arpat'ın ölümü, kentte üzüntü yarattı.

Arpat'ın Kurşunlu Cami'de kılınan cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Arpat'ın cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

'ÇOK PİŞMANIM'

Eski karısını boğarak öldüren Turgut Karagöz de (43) dün sabah adliyeye çıkarıldı. Karagöz'ün cinayeti kıskançlık yüzünden işlediği ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, emniyette ifade vermeyen ve adliyede konuşacağını söyleyen Karagöz'ün, "Eski eşimin hiç tanımadığım bir kişiyle zaman zaman buluştuğunu duydum, kıskandım. Çocukları Zonguldak'a bıraktıktan sonra tekrar geldim. Amacım hem bu konuyu hem de çocukların devam eden velayet davasını konuşmaktı. Ancak aramızdaki tartışma büyüyünce kendimi kaybettim. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde jeoloji mühendisi olarak çalışan Funda Arpat, meslektaşı ve 10 yıllık eşi Turgut Karagöz'den geçtiğimiz yıl ayrıldı. Çiftin 4 yaşındaki kızı ve 9 yaşındaki oğlu anneleriyle yaşamaya başladı.

Karagöz, 4 gün önce çocukları alarak ailesinin yaşadığı Zonguldak'a götürdü. Çocukları bırakıp tekrar Muğla'ya dönen Karagöz, sabaha karşı eski eşinin kapısını çaldı ve çocukları getirdiğini söyledi.

Bunun üzerine kapıyı açan Arpat, çocuklarını göremeyince aralarında tartışma çıktı. Eski eşini boğan Karagöz, 6 saat sonra Menteşe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim oldu.