Talihsiz öğretmen gülerken öldü!

Arkadaşlarıyla muhabbet ederken gülme krizine giren Amerikalı öğretmen, başını arkaya doğru atınca dengesini kaybederek balkondan düştü. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve beyninde hasar oluşan genç kadın hayatını kaybetti.

Talihsiz öğretmen gülerken öldü!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre 15 yaşındaki kızı ile tatilde bulunan öğretmenin tatili ölümle noktalandı. Ağabeyi David Regoli, kardeşinin gülmeye başladığında balkonun kenarında bulunduğunu ve kafasını arkaya doğru attığında dengesini yitirerek düştüğünü belirtti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve beyni hasar gören Sharon Regoli Ciferno, San Diego'da kaldırıldığı hastanede Pazartesi günü yaşamını yitirdi. Öğrencileri tarafından çok sevilen öğretmenin ani ölümü derin bir üzüntüye yol açtı.

Organları 5 kişiye bağışlandı

Trib Live'ın haberine göre, 28 yıldır öğretmenlik yapan Ciferno'nun ölümünün ardından öğrencileri ve veliler yasa boğuldu. Eski bir öğrencisi Ciferno'nun sadece bir öğretmen değil, aynı zamanda bir arkadaş, bir yol gösterici ve ilham kaynağı olduğunu belirtti. Ciferno'nun organları, nakil bekleyen 5 kişiye bağışlandı.