Tam 1 milyon telefon kaydı dinlendi!..

Kayseri’de 2013 yılında işlenen çoban cinayetini, cinayet büro ekipleri 1 milyon telefon kaydını dinleyerek aydınlattı.

Tam 1 milyon telefon kaydı dinlendi!..
İHA'da yer alan habere göre cinayetle ilgili gözaltına alınan 2 kardeş ve amca oğulları tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, 2013 yılında Talas ilçesine bağlı Kuruköprü mevkisinde meydana gelen olayda hayvanlarını otlatmak için çıkan İsmail Eser (80) evine dönmemişti. Eşinin ihbarı üzerine inceleme başlatan polis ekipleri, İsmail Eser’in cansız bedeni ile karşılaşmıştı.

Faili meçhul olan cinayet üzerinde inceleme yapan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü dosya kapsamında, 1 milyon tane telefon kaydı dinlenmiş ve şüphelilere ulaşılmıştı.

Yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan M.Ç. (20), F.Ç. (19), F.Ç. (35) ve E.D. (23) gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifadelerinin ardından geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından mahkeme sevk edilen şahıslardan M.Ç. (20), F.Ç. (19) ve F.Ç. (35) tutuklanırken, E.D. ise serbest bırakıldı. Öte yandan, M.Ç., F.Ç. ve F.Ç.'nin emniyetteki çapraz sorguda suçlarını itiraf ettiği öğrenildi.