Tarihi projede Songül Öden krizi!

Halit Ergenç’in bölüm başına 150 bin lira alacağı yeni projesi olan ‘İzmir 1918’ isimli dizi, kriz çıkardı! Ergenç, başroldeki kadının eşi Bergüzar Korel olmasını isterken yapımcılar Songül Öden’de ısrarcı...

Tarihi projede Songül Öden krizi!
TARİHİ KRİZ!..

Uçankuş'un haberine göre 
Kanuni Sultan Süleyman rolüyle beğeni kazanan Halit Ergenç'in nasıl bir projeyle suskunluğunu bozacağı merak konusuydu. Başarılı oyuncunun, 2 yıl aradan sonra yine bir dönem dizisiyle ekranlara döneceği ortaya çıkmıştı. Türk-Arap ortak yapımı ve 'İzmir 1918' isimli dizide başrolde rol alacak olan Halit Ergenç'e eşlik edecek kadın oyuncu ise kriz çıkardı. Birçok isim üzerinde duran yapımcılar son olarak Songün Öden'de karar kıldı. Ancak Öden'le resmi bir anlaşma henüz sağlanamadı.

BİLGİNER'E DE TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Dedikodulara göre Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel'le aynı projede yer almak istediğini söyledi. Yapımcılar şimdi kendi istedikleri isim olan Songül Öden ve Ergenç'in teklif ettiği kişi olan Korel arasında seçim yapacak.

Ergenç, geçtiğimiz günlerde de basın mensuplarının "Yeni projenizde en çok kiminle oynamak istersiniz?" sorusuna "En çok eşim Bergüzar'ı kendime yakıştırıyorum" demişti.

Dizide evli ve 2 çocuklu Cevat isimli halk kahramanını canlandıracak olan Halit Ergenç'in peşinde olan Yunan kadın karakterini Canan Ergüder oynayacak.

Haluk Bilginer'e de komutan rolü için teklif götürüldü...