Tarkan ve Bülent Ersoy barıştı

Beş yıl önce ‘Bir Ben Bir Allah Biliyor’ şarkısında düet yapan ve araları açılan Bülent Ersoy ile Tarkan, barıştı. Diva, yeni çıkaracağı albümde Megastar’a ait bir parçayı seslendirecek. İkili, şarkının klibinde de birlikte oynayacak.

Tarkan ve Bülent Ersoy barıştı
Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre Tarkan ve Bülent Ersoy, beş yıl küslüğün ardından yeniden bir araya geliyor.

Ersoy’un ‘Aşktan Sabıkalı’ albümündeki ‘Bir Ben Bir Allah Biliyor’ parçasında düet yapan ikili, geçtiğimiz hafta stüdyoda yeni şarkıyı dinledi. Ersoy’un 2017’de çıkaracağı albüm için şarkı veren Megastar, bir jest daha yaparak Diva’nın vokalistliğini üstlenecek. Eşi Pınar Dilek’le İngiltere’ye tatile gitmeden önce Ersoy’la buluşan Tarkan’ın klipte de oynayacağı iddia ediliyor.

Ersoy, daha önceki projenin klibinde oynamak için söz veren ve sonrasında vazgeçen Tarkan’la gerginlik yaşamış ve tepki göstermişti. O günden beri Megastar’la araları açık olan Diva, verdiği bir röportajda, “Boyu biraz kısa olduğundan çekimler için birtakım istekleri oldu. Zaten ufak tefek bir çocuk, yanında Eyfel Kulesi gibi kalacaktım. İki ay onu bekledim. Önce ‘Ayrı ayrı çektirelim montajlarız’ dedi. Sonra oynamayacağını söyledi” sözleriyle Tarkan’a sitem etmişti.