Tarkan'dan 'küslüğü bitiren' konser

'Gelinlik krizi' yüzünden aralarının bozuk olduğu söylenen Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu ve annesi Neşe Tevetoğlu, konseri yan yana izledi.

Tarkan'dan 'küslüğü bitiren' konser
Güneş'te yer alan habere göre Megastar Tarkan beş ay önce hayatını Pınar Dilek'le birleştirmiş düğünden hemen sonra gelin kaynana birbirine girmişti.

Pınar Tevetoğlu, gelinliğini ihtiyacı olan bir yakınına vermiş, Tarkan'ın annesi Neşe Tevetoğlu da buna karşı çıkmıştı. Kayınvalide Neşe Tevetoğlu, “Uğursuzluk getirir” diye itiraz edince gelin kaynana arasında tartışma yaşanmıştı. Aradaki buzlar nihayet eridi.

Tarkan'dan 'küslüğü bitiren' konser

SEVDİĞİ İKİ KADINA BİRDEN SESLENDİ

Tarkan önceki akşam Harbiye'de konser serisinin ikincisini gerçekleştirdi. Hınca hınç dolan alanda Neşe Tevetoğlu'yla Pınar Tevetoğlu konseri en ön sırada el ele izledi. Megastar da bir ara şarkısını keserek  “Anneciğim, canım annem! Beni burada buruk buruk izliyorsun ama. Ben sahnede terler döktükçe 'Ah evladım, ah evladım!' diyorsun değil mi içinden. O heyacandan, içimdeki enerji patlamasından terliyorum. Senin için rahat olsun anam. Sevgili eşimde burada, sizi çok seviyorum” dedi. 

Terli havluyu kaptı 

Tarkan'ın terli havlusunu alan İrem Derici mutluluktan havalara uçtu. Popçu sandalyeye çıkarak göbek attı. Tarkan, İrem Derici'ye sahnesinden takılmayı ihmal etmedi.

Ünlü şarkıcı “İremcim senin sesini, o çılgın hallerini ve her şeyini çok seviyoruz” dedi. İrem Derici de “Ya boşver onu, bana havlunu at” diye bağırınca Tarkan elindeki havluyu fırlattı.

Oturduğu sandalyenin üzerine çıkan İrem Derici havluyu sallayarak adeta mutluluk krizi yaşadı.