Tarkan'ın organik seferberliği!

Tarkan, ailesinin sağlığı için organik besinlere yöneldi. Megastar, 3 aylık kızları Liya’yı emziren eşi Pınar Tevetoğlu için Seferihisar’daki çiftliklerden organik gıdalar sipariş ederek ailesinin sağlığını koruyor.

Tarkan'ın organik seferberliği!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre eşi Pınar Tevetoğlu ile 3 ay önce Almanya'da dünyaya gelen kızları Liya'nın üzerine titreyen Tarkan, ailesinin sağlığı için her şeyi düşünüyor. Kızlarını anne sütüyle besleyen eşinin paketlenmiş gıdalar tüketmemesini isteyen Megastar, bunun için de doğaya yöneldi. Ünlü sanatçı, kurucusu olduğu İzmir'in Seferihisar ilçesinin Orhanlı Köyü'ndeki Doğa Okulu ve civar köylerde yetiştirilen organik ürünlerden ailesi için Liya'nın doğumundan itibaren sipariş vermeye başladı.

'MEGA BABA'...

Organik yumurtalardan sebze ve meyveye, katkı maddesi olmadan üretilen peynir ve zeytinyağına kadar pek çok üründen satın alan Megastar, hem ailesinin sağlıklı beslenmesine hem de doğanın korunmasına katkı sağladı. Ünlü sanatçı, bu hamlesiyle 'Mega baba' lakabının hakkını vermeyi bir kez daha başardı.

Çevreci kişiliğiyle bilinen Tarkan, ailesi ve kendisi için organik gıda temin ettiği 2014'te kurulan Doğa Okulu'na maddi destek sağlamak için iki yardım konseri vermişti.