Tazminat davasına red

Hadisenin Twitter'da kendisine 'Kütük bacaklı, obez, patates, bidon basenli' dediği gerekçesiyle Erol Köse hakkında açtığı 100 bin TLlik tazminat davası, mahkeme tarafından reddedildi.

Tazminat davasına red

Hadise, Twitter'ına “Obez, bidon basenli, kütük bacaklı. Zira şu anda başarılı olamadıysa sadece patates olduğundan ve selülit sarkmasından değil, Belçika köylüsü olduğundan. Hadise'nin obezite nedeniyle şarkıcılığı bırakması gerekir!” yazdığını iddia ettiği, ayrıca onu sumo güreşçisi gibi gösteren tişört giyen yapımcı Erol Köse'nin kendisine hakaret ettiğini öne sürerek dava açmıştı. Avukatı aracılığıyla İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran şarkıcı, Köse'den 100 bin TL tazminat istemişti. Davanın ilk duruşması dün görüldü. Duruşmaya Erol Köse ve avukatı İsmail Filiz ile Hadise'nin avukatı Nerma Yılmaz katıldı.

“O HESAP BENİM DEĞİL” DEDİ
Dava konusu tweet'lerin atıldığı Twitter hesabının kendisine ait olmadığını belirten Köse, davanın reddedilmesini istedi. Nerma Yılmaz ise “Erol Köse her ne kadar internetteki hesapların kendine ait olmadığını beyan etmişse de Cüneyt Özdemir'in Soru-Yorum programında müvekkilim hakkında söylediği sözleri inkar etmemiştir. Ayrıca müvekkilimin baskılı tişörtünü yaptırarak giymiş ve müvekkilimi aşağılayıcı şekilde davranmıştır. Davamızın kabulüne karar verilsin” dedi. Mahkeme, Hadise'nin Köse hakkında açtığı 100 bin TL'lik tazminat davasını reddetti, ayrıca 15 günlük yasal süre içerisinde karara itiraz edilebileceğini belirtti.