Tenis dünyası bu haberle çalkalanıyor!...

Tenisin eski bir numarası Martina Hingis'in eşi Thibault Hutin, Hingis'in annesi ve annesinin sevgilisiyle birlikte kendisine saldırdığını söyleyerek polise sığındı.

Tenis dünyası bu haberle çalkalanıyor!...

Kortlarda bir dönem fırtına gibi esen İsviçreli tenisçi Martina Hingis'in, eşi Thibault Hutin'i dövdüğü iddia edildi. 5 Grand Slam şampiyonluğu bulunan 32 yaşındaki Hingis'in eşi Hutin, Fransa'nın başkenti Paris'e kaçarak eşi ve kayınvalidesinin kendisinin dövdüğünü, arabasını çaldığını ve onu "Rusları üzerine salmakla" tehdit ettiğini söyledi. İsviçre gazetesi Blick'e konuşan 27 yaşındaki Hutin, İsviçre köyü Feusisberg'deki evlerinde bulunduğu sırada eşiyle annesi Melanie Molitor'un ve Molitor'un erkek arkadaşı Mario Widmer'ın çıkageldiğini ve 3'ünün kendisine saldırdığını, Widmer'in başına DVD çalar ile vurduğunu iddia etti.

'DEFALARCA DA ALDATTI'

Temmuz ayından bu yana ayrı olduğu eşi Hingis'in kendisini defalarca aldattığını belirten Hutin, "Boynumda, başında ve alnımda yaralar ve çizikler oluştu. Çok korktum ve kendi kendime 'Bundan sonraki aşama ne, kurşunlanacak mıyım yoksa' diyerek kaçtım. Bir kadına el kaldıracak şekilde yetiştirilmedim. Sadece Widmer'a karşılık verdim" dedi. Polis de Hutin'in şikâyetçi olduğunu doğruladı. Hutin'in dayaktan kaçtığı, evinde pasaportuyla kredi kartlarını bıraktığı ve bu nedenle yardıma ihtiyacı olduğu şeklinde ifade verdiği belirtiliyor. Boşanma davasının sonuçlanmadığını anlatan Hutin, "Önce beni aldattı, sonra arabamı izinsiz olarak aldı. Son olaraksa bana fiziksel şiddet uygulayıp eşyalarımı çaldı" diyerek yaşadığı şoku dile getirdi. Hingis kortlarda da 'asabi' tavırlarıyla biliniyordu.

SABAH İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri