Tenis tutkunları heyecanla takipte!...

ABD Açık Tenis Turnuvası'na tek erkeklerde üçüncü, tek kadınlarda dördüncü tur maçlarıyla devam edildi...

Tenis tutkunları heyecanla takipte!...

Sezonun son "grand slam"i ABD Açık Tenis Turnuvası'na tek erkekler ve tek kadınlarda üçüncü tur maçlarıyla devam edildi. New York kentinde düzenlenen ve 9 Eylül'de sona erecek turnuvada favori isimler tur atladı.

İki numaralı seri başı İspanyol Rafael Nadal, Hırvat rakibi Ivan Dodig'i 6-4, 6-3 ve 6-3 biten setlerle 3-0 yenerek dördüncü tura yükseldi. Yedi numaralı seri başı İsviçreli Roger Federer de Fransız sporcu Adrian Mannarino'yu zorlanmadan eledi. Maçın setleri 6-3, 6-0 ve 6-2 sonuçlandı.

Dört numaralı seri başı İspanyol David Ferrer de Kazak tenisçi Mikhail Kukushkin'i 6-4, 6-3, 4-6 ve 6-4'lük setlerle 3-1 yenmeyi başardı ve yoluna devam etti. Tek kadınlarda da iki numaralı seri başı Belarus Victoria Azarenka, 26 numaralı seri başı Fransız Alize Cornet'i 6-7 (2), 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-1 mağlup etti ve adını üst tura yazdırdı. Altı numaralı seri başı Danimarkalı Caroline Wozniacki ise İtalyan Camila Giorgi karşısında tutunamadı ve turnuvaya veda etti. Maçın setleri 4-6, 6-4 ve 6-3 sonuçlandı.

YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri