Tenis tutkunları nefeslerini tuttu!...

ABD açıkta favoriler ilk turu geçti. Sezonun son "grand slam"i ABD AçıkTenis Turnuvası'nda ikinci gün mücadelesinde favori raketler ikinci tura yükseldi.

Tenis tutkunları nefeslerini tuttu!...

New York kentinde düzenlenen ve 9 Eylül'e kadar devam edecek turnuvaya, tek erkekler ve tek kadınlarda ilk tur mücadelesiyle devam edildi.

Tek erkeklerde kötü hava şartları nedeniyle ikinci güne sarkan maçta, 7 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer, Sloven rakibi Grega Zemlja'yı 3-0 yendi. ABD Açık'ta 5 şampiyonluğu bulunan Federer, rakibine 6-3, 6-2 ve 7-5'lik setlerle üstünlük sağladı.

1 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic de Litvanyalı raket Ricardas Berankis'i 6-1, 6-2 ve 6-2'lik setlerle zorlanmadan mağlup etti. Tek kadınların favorilerinden 2 numaralı seribaşı Belarus Victoria Azarenka (Belarus) da Alman rakibi Dinah Pfizenmaier'i 6-0'lık setlerle elemeyi bildi. 6 numaralı seribaşı Danimarkalı Caroline Wozniacki de Çinli Ying-Ying Duan'ı 6-2 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yenerek yoluna devam etti. ABD Açık Tenis Turnuvası'na, tek erkeklerde ilk, tek kadınlarda ikinci tur maçlarıyla devam edilecek.

YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ




Konular Spor Haberleri