Tepki çeken 'Karlov' oyunu!

Suikasta kurban giden Ankara’nın Rus Büyükelçisi Andrey Karlov’un görüntüsü bilgisayar oyununda ortaya çıktı. “Batman” oyunundaki görüntü ortalığı karıştırdı.

Tepki çeken 'Karlov' oyunu!
Takvim'de yer alan habere göre Ankara'da suikasta uğrayan Rus büyükelçi Andrey Karlov yeni bir polemik sebebi oldu. 19 Aralık 2016'da Ankara'daki Çağdaş Sanatlar Merkezi'ndeki fotoğraf sergisinde FETÖ mensubu sözde polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş tarafından vurularak öldürülen Karlov'un ceset fotoğrafı bir bilgisayar oyununda kullanıldı. Merkezi Kaliforniya'da bulunan Amerikan Telltale şirketinin yaptığı "Batman-The Enemy Within" oyunundaki bir sahnede yerde yatan bir ölünün aynı Karlov olduğu fark edildi.

Tepki çeken 'Karlov' oyunu!

Tepki çeken 'Karlov' oyunu! - Resim : 2

GÖRENLER TEPKİ GÖSTERDİ

Suikast fotoğrafının kullanıldığı ilk olarak "Bro Team Pill" isimli Twitter kullanıcısı tarafından keşfedildi. Karlov'un vurulmuş halde yerde yattığı görüntüsünün bir bilgisayar oyununda yer almasının ardından binlerce sosyal medya kullanıcısı olaya tepki gösterdi. Daha önce de FETÖ'nün televizyonu Samanyolu'nda yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar dizisinin 89. bölümünde Karlov suikastının işlendiği sahne birebir canlandırılmıştı.