Fatih Terim'in Arda Turan kararına tepkiler!

Fatih Terim'in Arda Turan'ı yeniden milli takım kadrosuna dahil etmemesi üzerine ünlü spor yorumcuları tepkilerini dile getirerek değerlendirmelerde bulundu.

Terim'e, Arda Turan tepkisi!
Hürriyet'te yer alan habere göre işte o tepkilerden bazıları:

Mehmet Demirkol: "Keşke böyle olmasaydı. Arda'ya ihtiyaç var. İyi bir Fatih Terim'e de ihtiyaç var. Terim kolay olanı seçti"

Mehmet Arslan: "Fatih Terim'in Arda hakkında, Arda'nın da Fatih Terim hakkında konuşması ikisinin de egolarından vazgeçemediğini gösteriyor"

Yılmaz Vural: "Güzelim bize bağlanacağınıza Fatih Terim'e bağlanın da, Arda'yı niye almamış, söylesin. Bir basın toplantısında sizler hocamıza sorabilirsiniz. Delikanlı gibi diyecek ki 'Ben onu şu yüzden almadım kardeşim, almam da.' O zaman herkes yorum yapabilir. Bu alınmamanın performans yüzden olduğunu düşünmüyorum. Kesin bir şeyler oldu. Ufak tefek değil, demek baya ciddi şeyler oldu aralarında."

Erman Toroğlu: "Fatih Terim çok üst düzey işler olmasaydı bu futbolcuları Milli Takım'a çağırırdı."

Ahmet Çakar: "3 gün önce Şampiyonlar Ligi maçında Barcelona'yı ipten alan Arda'yı milli takım kadrosunda görememek gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir.  Arda Turan, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Selçuk İnan ve Volkan Demirel. DARAĞACINDA BEŞ FİDAN. Tabii ki cellatları Fatih Terim. Yazıklar olsun......"

Uğur Meleke: "Milli Takım antrenörü kucaklayıcı olmalı, ayrıştırıcı olmamalı. Her bir Türk vatandaşından en iyileri Milli Takım'da olmalı"
Konular Spor Haberleri