Teröristler, hücre evinde öldürüldü

Eylem için gelen teröristler Siirt ve Diyarbakır’da etkisiz hale getirildi. Çukurca’da iki askeri şehit eden teröristler de operasyonda öldürüldü.

Teröristler, hücre evinde öldürüldü
Sabah'tan Sırıberk Arslan'ın haberine göre terör örgütü PKK'nın dağ kadrosundan geldiği belirlenen teröristler Siirt ve Diyarbakır'da harekete geçemeden etkisiz hale getirildi. Siirt'te, teröristlerin eylem hazırlığında olduğu ihbarını alan güvenlik birimleri bir adrese operasyon düzenledi. Teröristlerin, 'teslim olun' çağrısına el bombası atarak karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi. Çatışmada 5 polis de yaralandı.

Diyarbakır Bağlar'da ise polis ekiplerine saldıran 2 teröristten biri yaralı, diğeri ise sağ olarak yakalandı.

Valilik, teröristlerin sansasyonel eylemler gerçekleştirmek için PKK'nın dağ kadrosundan geldiğini açıkladı. Hakkâri Çukurca'daki operasyonda ise 4 terörist öldürüldü. Öldürülen 3 terörist aynı bölgede 31 Ekim'de 2 uzman çavuşu şehit etmişti.

POLİSE BOMBALI SALDIRI!

Diğer taraftan İzmir'de silahlı ve bombalı saldırı için keşif yaptıkları belirlenen MLKP üyesi 2 kadın terörist, gözaltına alındı. Şemdinli'de ise minibüste yakalanan biri Suriye uyruklu 2 terörist, tutuklandı. Öte yandan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı önünde polis noktasına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlaycı (EYP) ile düzenlenen saldırıda maddi hasar meydana geldi.